Son günlerde 16 yaşındaki kızı ile yaşadıklarıyla gündemdem düşmeye Deniz Akkaya bu kez de 15 Temmuz paylaşımlarıyla dikkat çekti.  Akkaya bu sefer 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde gece saat 00.13'te bütün camilerden okunan selaları duyunca sosyal medyada paylaşım yaptı. "Ne oluyor ya gece gece? Tam uyuyacağım, hayırdır ne selası okunuyor?" diyen Deniz Akkaya tepki çekti. 

Tepkiler sonrası bir paylaşım daha yapan Akkaya "Buraya gelip yorum yapan cahillere şunu soralım; 15 Temmuz milli bayram mı, dini bayram mı? Hiç bunu düşündünüz mü? Düşünmediniz çünkü siz genel olarak pek düşünme eylemine sıcak bakmıyorsunuz…" diyerek sosyal medyanın gündemine oturdu.

O X7 B10X D E Gg R8 Z P T Wi4 Gw-1

HERKESİ ŞAŞIRTMIŞTI

Deniz Akkaya'nın geçen haftalarda  kızıyla yaşadığı tartışma ve sonrasında gelişen olaylar herkesin ağzını açık bırakmıştı. Deniz Akkaya, kızı A.Ö.’nün odasında ikinci bir telefon bulduğunu açıklamıştı. İki telefonun fotoğrafını çekerek X sayfasından yayınlayan ünlü isim, “Aklımı kaybetmek üzereyim. Kızımın odasını hayatımda ilk kez kontrol ediyorum ve ikinci bir telefon çıktı. Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın, bütün güvenimi yerle bir... Yepyeni bir telefon ve yine kilitli ama kendi ismi yazıyor. Allah’ım sen aklıma mukayyet ol...” diye yazmıştı. 

Adsiz Tasarim 0Mie

'UTANMAZ ARLANMAZ AİLEM'

Akkaya daha sonraki günlerde sosyal medya hesabından kızıyla olan WhatsApp konuşmalarını paylaştı.  Deniz Akkaya, kızıyla mesajlarını; "Ve evet çok sinirlendigim zamanlar oldu, ve dozu giderek arttı. Okula gidip ağlamıştır, ama okuldaki yetkisiz eleman hanımefendi neden ağladığını tam olarak açıp bana sormuş mudur hayır!!!
Çocuğumun spor yapmasını istemem kadar doğal bir şey var mı? Ve spor ancak zorlanıldığında başarı getiren bir akışkanlıktır. Utanmaz arlanmaz ailem, Ayşe'yi bize gönderiyordu derken sebebini hiç anlattınız mı anlatmızsımız!!

Img 4946 Jd4A

'SPOR YAPMAYAN ÇOCUK KABUL ETMİYORUM'

Benim ailem için spor önemli bir şey değil , günde 20 saat televizyon seyretse en iyi çocuk babam için o, bunun sebebini de en acı gerçekleri ile anlatacağım zamanı gelince… Evet çocuğum için en iyisini istedim yeri geldiğinde spora gitmesini zorladım… keşke zorlamasaymış olduğu haline bıraksaymış tıpkı babası gibi hayatımı yaşamaya devam etseydim doğru…"

Mesajlarda Akkaya'nın kızına "Spor yapmayan çocuk kabul etmiyorum" yazdığı mesaj büyük tepki topladı. “Belki babası hediye etmiştir” şeklindeki yorumlara da kayıtsız kalmayarak; “Babası hediye ettiyse de bu kadar zamandır neden saklanıyor? Gizli yerden çıktı! Belkilerle çocuk mu büyütülür?” yanıtını verdi. 

Deniz Akkaya Kimdir Deniz Akkaya Kac Yasinda Ve 17370618 9385 Amp

NE OLMUŞTU?

Deniz Akkaya, geçen günlerde iş insanı Efe Önbilgin ile evliliğinden dünyaya gelen kızı A.Ö'nün telefonuna el koyduğu için fiziksel saldırısına maruz kaldığını ileri sürmüş ve yaşadıklarını sosyal medyadan paylaşmış büyük tepki çekmişti. Akkaya, kızıyla yaşadıklarının yanı sıra babası ve teyzesiyle ilgili ifşalarda da bulunmuştu. Yaşananların ardından Efe Önbilgin, Aile Mahkemesi’ne başvurarak korunma talebinde bulundu. Mahkeme Deniz Akkaya’nın 1 ay süreyle Efe Önbilgin ile kızı A.Ö'ye yönelik söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi. Önbilgin sonrasında ise kızının vekaletini almak için yeni bir dava açtı. 

Editör: Demet Sarova