The Guardian'a konuşan ünlü oyuncu, iki yıl aradan sonra bu ay vizyona girecek ilk yeni filminin çalışmalarına odaklandığını açıkladı. Demi Moore, "Birileriyle flört ediyor muyum? Bilmiyorum. Aslında odaklandığım yer artık bu değil. Özellikle son dört-beş yıldır, odak noktam sadece işim" dedi.

O DÖNEMDE DEĞİLİM

61 yaşındaki Moore, uzun bir süre çalışmamayı tercih ettikten sonra sonunda mesleğine daha fazla ağırlık vermek istediğini söyledi. Ünlü yıldız, "Bu, flört etmeye ilgi duymamakla alakalı değil. Artık hayatımın farklı bir dönemindeyim" diye konuştu.

KADINLAR ARTIK GÜÇLÜ

Kadınların birçok açıdan daha dayanıklı ve daha güçlü olduğunu belirten Moore, "Yine de birçok insan kadınlara 'bakıcı' gözüyle bakıyor. Bu yüzden, ilerleyen yaşlarımızda başkalarının sorumluluğunu üstlenmeyi isteyip istemediğimizi bilmiyorum" yorumunu yaptı.

BUNDAN HOŞLANIYORUM

Ünlü oyuncu, "Nereye gitmek istediğimi belirleyecek kadar bağımsızlığa sahibim. Hayatımda birinin olmasına karşı değilim. Hatta bundan hoşlanıyorum. Sadece şu an için önceliğim değil" şeklinde konuştu. Moore'un, eski eşi Bruce Willis'ten Rumer, Scout ve Tallulah adlarında 3 çocuğu bulunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ