Ödüllü yönetmen Ferit Karahan’ın güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici konusuyla büyük merak uyandıran yeni filmi Cinlerin Düğünü, yıldızlar kadrosuna son dönemin başarılı oyuncularından birini daha kattı. Demet Özdemir, İlhan Şen ve Kaan Yıldırım'ın rol alacağı filmde Sarp Bozkurt da yer alacak.

YASİN KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Ekim ayında Erzincan'da çekimlerine başlanacak olan filmde Bozkurt, Yasin karakterine hayat verecek ve Demet Özdemir, İlhan Şen ve Kaan Yıldırım'ın canlandırdığı karakterlerin kardeşi olarak hikâyenin kilit rollerinden birini üstleniyor. 

Merakla beklenen bu çarpıcı yapım, üç kuşağa yayılan bir ailenin dağılma hikâyesini merkezine alarak, insanın kaderiyle kurduğu bağın aşılabilir olup olmadığını sorguluyor.

Sarpbozkurt (3)

İDDİALI GELİYOR

Ferit Karahan ilk filmi “Cennetten Kovulmak”la 50. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Film ödülünü kazanan Karahan, dünya prömiyerini yaptığı “Okul Tıraşı” ile Berlin Film Festivali’nin Panorama bölümünde FIPRESCI Ödülü’nü almış ve 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Film, En İyi Senaryo ve En İyi Kurgu ödüllerine layık görülmüştü.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY