Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı romantik komedi dizisi "No:309" tamamlanmış içerik olarak Çekya'ya, No:309 formatı ise Romanya'ya ve Polonya filmi için lisanslanmıştı. 

Şimdiki adıyla NOW'da yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören diziyi Prime Love kanalı "Pokoj č. 309" adıyla bugünden itibaren ekrana getirecek. Daha önce Can Yaman'la birlikte rol aldığı Erkenci Kuş dizisi de Çek Cumhuriyeti'nde ekrana gelen Demet Özdemir böylece yeniden yerli izleyiciyle bir araya gelecek.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLAMIŞTI

Yapımcılığı Gold Film'in üstlendiği No: 309, Ekim 2017'de 65. bölümüyle yayın hayatını tamamladı. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda Sumru Yavrucuk, Erdal Özyağcılar, Ünal Silver, Beyti Engin, Fatma Toptaş, İrem Helvacıoğlu, Suat Sungur, Sevinç Erbulak ve Ceren Taşçı gibi isimler de bulunuyor.

Dizide evlenme arifesindeki Lale, aldatılınca aşka tövbe etmiştir. Yine de onu evlendirme derdinde olan annesini kırmayıp, görüşme ayarladığı doktor Onur ile buluşmaya gider. Ancak masasına oturduğu Onur, bir başkasıdır. Bu yanlış buluşma beklenmeyen sonuçlara yol açar.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY