Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Bahar’da iddialar dur durak bilmiyor. Her yeni hafta yeni bir iddia ortaya atılan dizi de bu kez de Bahar karakterinin (Demet Evgar’ın) set çalışanlarına kötü davrandığı ve küfürler ettiği iddia edildi.  

16. Bölümde ikinci sezon için ara vermesi planlanan dizide başrol oyuncusu Demet Evgar’ın set ekibine kötü davrandığı ileri sürüldü.

''Aramızda Kalmasın ''programına konu olan dizide başrol oyuncusu Demet Evgar'ın kendisine sahne süresini soran yönetmen asistanına küfür ettiği iddia edildi. Yaşanılan olayın ardından asistan durumu dizi yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’a bildirdi. 

Durumu öğrenen Neslihan Yeşilyurt, Yönetmen ekibine hiç kimsenin saygısızlık yapamayacağını vurgulayarak seti paydos etti. Yaşanılan olaya çok kızan yönetmen, Demet Evgar’ın özür dilemediği sürece seti geri dönmeyeceklerini söyledi. 

İddialara göre yönetmenin sözleri karşısında çok üzülen Demet Evgar, ağlayarak af diledi.

Aramızda Kalmasın sunucularından Müge Dağıstanlı, söz konusu iddiaları şöyle ifade etti;

Şahan Gökbakar’dan UEFA’ya sert tepki: “İkiyüzlü davranıyorsunuz!” Şahan Gökbakar’dan UEFA’ya sert tepki: “İkiyüzlü davranıyorsunuz!”

"Bu sorun şubattan beridir devam ediyor. Sorunun ise Demet Evgar'ın zaman zaman yönetmeni dinlememesi, kostüm yapan ekibi zora sokması gibi durumlar olduğu söylendi."

Muhabir: HANDE DURMAZ