Tasarımlarıyla bir çok ünlüyü giydiren Amor Gariboviç, "Phoenix Bloom" couture koleksiyonunu 8 Ekim tarihinde Venedik Sarayı'nda düzenlen bir defile sergiledi. Defileye katılan pek çok ünlüden biri de Defne Samyeli’ydi. Kızları Derin ve Deren Talu ile defileye gelen Samyeli Magazin Burada’nın, son dönemde artan kadın cinayetleriyle ilgili sorularını yanıtladı.

Defne Samyeli kasığına kadar açtı! Paylaşımını yorumlara kapattı

“Kadının hakları bizim yasa yapıcılarımız için hiç önemli değil, bu net”

“Sokakta insanlar iki kelime konuştu diye hapse atılıyor. 26 suç kaydı olan biri gencecik polis memurumuzu katlediyor” diyen Samyeli şunları söyledi:

“Sadece bir anne olarak değil, bir bireye olarak o kadar kızgınım ki... İnanın bu topraklarda, bu şartlar altında yaşıyor olmak git gide zorlaştı. Çok kızgınım çünkü adalet duygumuzu derinden yaralayan şeyler yaşıyoruz. Bizim vatandaş olarak en önemli hakkımız kendimizi güven içinde hissetmek. Adalete inanacağız, mahkemelere inanacağız; sokaktaki psikopatların, çoluğumuza, çocuğumuza, hayvanımıza, kadınımıza, erkeğimize zarar vermeyeceğine inanacağız. Sonra sokakta iki kelime konuştu diye insanlar hapse atılıyor. 26 suçtan, zaten kayda girmiş olan insan, gencecik polis memuru kızımızı öldürüyor.  Burada karar vericiler, yasa yapıcılar ve bunları uygulayacak olanlarda böyle bir mevhum olacak. Kadını korumuyorlar. Kadının hakları bizim yasa yapıcılarımız için hiç önemli değil, bu net.”

Defne Samyeli Haberleri | Son Dakika Defne Samyeli Gelişmeleri - Mynet

“Çocuklarımdan haber alamadığım her dakika endişe ediyorum”

Bir canlıya bu zararları verebilmek için, bu psikopatlıkta olabilmek için gerçekten insan olmamak lazım. Bunları bu toplumun içinde siz nasıl tutuyorsunuz? Bununla ilgili normal vatandaşınızın siz önce güvenini sağlayın. Başka konularla uğraşıncaya kadar. Ben bir vatandaş olarak çok şikayetçiyim bir durumdan. İki kız çocuğu annesiyim ama diğer çocuklar da benim çocuğum. İnanın yüreğim dağlanıyor. Daha fazla bu konarda konuşup söyleyecek söz bitti. Ama biz konuşa konuşan ne yapabiliriz? Burada da sokakta bile güvende değiliz. Ben endişe ediyorum. Çocuklarımdan haber alamadığım her dakika endişe ediyorum. Çünkü biliyorum ki bir gün bir zarar görsene acaba onun hakkı aranacak mı?”

Kaynak: HABER MERKEZİ