Portekiz futbolunun dev takımlarından Benfica'nın 27 yaşındaki başarılı oyuncusu David Neres için beklenen sonunda oldu. Kırmızılılardan ayrılığı uzun süredir gündemde olan 27 yaşındaki oyuncu, Süper Lig devine çok yaklaştı.

DAVID NERES, BEŞİKTAŞ'A ÇOK YAKIN

Yeni sezona 5-0'lık Galatasaray galibiyeti ile başlayan Beşiktaş sezon öncesi yaptığı yıldız transferler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi dünyaca yıldızı isimleri kadrosuna katan Kartal, ses getirecek bir transferini daha açıklamaya artık çok yaklaştı. Portekiz basınında yer alan habere göre; Beşiktaş, David Neres'in transferi konusunda Benfica ile anlaşmaya çok yaklaştı.

RAFA SILVA'DAN DOLAYI SICAK BAKIYOR

Kırmızı-beyazlı ekipten ayrılmak istediği bilinen yıldız kanat oyuncusunun Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak baktığı kaydedildi. Geçen sezon Benfica'da beraber forma giydiği ve takımda en iyi anlaştığı isimlerin başında gelen Rafa Silva'nın da siyah-beyazlılarda forma giymesinin bu transfere oldukça pozitif bir katkısının olacağı belirtildi.

GEÇEN SEZON RAKAMLARI

David Neres, 2023-2024 sezonunda Benfica forması ile tüm kulvarlarda 35 resmi maça çıktı. Yıldız oyuncu, bu mücadelelerde 5 gol ve 10 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

Editör: Bedirhan Altundağ