2 Mayıs'ta eski NBA oyuncusu Darius Morris hayatını kaybetmişti. Ölümüyle ilgili ayrıntılar 1 aydan uzun süre sonra belli oldu. County of Los Angeles Medical Examiner kayıtlarına göre; eski NBA oyun kurucusu, koroner arter aterosklerozu (koroner kalp hastalığı olarak da bilinir) nedeniyle 2 Mayıs'ta 33 yaşında öldü.

Adli tabibe göre; ölümüne katkıda bulunan diğer "önemli koşullar" arasında kokain, alkol ve sıklıkla şiddetli kronik ağrıyı tedavi etmek için kullanılan bir opioid olan hidrokodonun etkileri yer alıyordu.

KOBE BRYANT'LA OYNADI

Ölüm şeklinin kaza olduğuna hükmedildi. Morris, basketbola Michigan Üniversitesi'nin Wolverines takımıyla başladı ve 2011'de Los Angeles Lakers tarafından draft edildi. NBA G Ligi takımı LA D-Fenders'a yeniden gidene kadar iki sezon boyunca merhum Kobe Bryant'la birlikte oynadı.

Morris, Eylül 2013'te Philadelphia 76ers'la sözleşme imzaladı ancak ertesi ay bu sözleşmeden feragat edildi. 2014'ün başlarında kısa süreli sözleşmelerle Los Angeles Clippers ve Memphis Grizzlies formalarını giydi. Son olarak 2020'de Fransa'da boy göstermişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ