Önceki haftalarda Bertuğ Yıldırım, milli kaleci Doğan Alemdar gece gezmesinde görüntülenmiş ve 2 futbolcu sosyal medya fenomeni Ala Tokel ile Danla Biliç'le birlikte kameralara takılmıştı. Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'te forma giyen Yıldırım'la Tokel sonraki günlerde aşklarını gözler önünde yaşamaya başlamış, 29 yaşındaki Danla Bilic ve 21 yaşındaki milli futbolcu Alemdar'la ilgili de aşk iddiaları ortaya atılmıştı. 

Tttstsss 5Ewk

İLK KEZ TEMMUZ AYINDA GÖRÜNTÜLENDİLER

İkili sonraki günlerde birbirlerini sosyal medyada takibe alınca aralarında aşk olabileceği yorumları çoğalmıştı. Yakın arkadaşı Ala Tokel'in izinden gitmeye karar veren Danla Bilic hakkındaki iddialar doğru çıktı. Ünlü isim 21 yaşındaki milli futbolcu Doğan Alemdar ile Temmuz ayında Belgrad sokaklarında ilk kez görüntülendi.

Ekran Resmi 2024 08 27 11.42.21

BİRLİKTE AŞK TATİLİNDELER

Arkadaşı Ala Tokel'in izinden gitmeye karar veren Danla Bilic hakkındaki iddialar doğru çıktı. Ünlü isim 21 yaşındaki milli futbolcu Doğan Alemdar ile Temmuz ayında Belgrad sokaklarında ilk kez görüntülendi. Çift bu kez ise Bodrm'da aşk tatiline çıktı. Danla Bilic ve Doğan Alemdar birlikte denizin ve güneşin tadını çıkardı. 

Kaynak: DEMET SAROVA