Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun aldığı karar doğrultusunda Türkiye'de sosyal medya platformu Instagram'a 2 Ağustos Cuma günü erişim engeli getirilmişti. Bu durumdan memnun olmayan başta fenomenler olmak üzere birçok kişiden ise tepki yağmaya devam ediyor.

İnsan Hakları İzleme Örgütü'nden 'Instagram yasağı' açıklaması: Keyfi  olarak ifade özgürlüğü ihlali...

Instagram’ın kapanmasıyla birlikte influencerlar alternatif platformlara yönelirken, hala erişim engelinin kaldırılmamasına ise sitem edip, artık açılması gerektiğini dile getiriyorlar.

Resim

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic ise Paris 2024 Olimpiyat Oyunları nedeniyle Paris'e giden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a tepkisini X hesabından attığı tweet ile isyanını dile getirdi.

Ekran Resmi 2024 08 09 13.38.07

İnsanların artık dayanılacak gücünün kalmadığını belirten Danla Bilic 'Ana muhalefet çık bir sey de artık olimpiyat heyecanı bittiyse. Günlerdir herkes helak oldu, hayvanlar canice öldürülüyor, erişim engeli kalkmıyor. Bizi duyan gören zaten yok, onu biliyoruz da bari sen artık vur masaya elini bir zahmet.' ifadelerini kullandı.

'

Muhabir: Lila Okyanus