“İKİ TAKIMI DA KUTLARIM”
Demir “Kampın son günüydü. Kamptaki son hazırlık maçımızı kardeş kulüp Gürpınar’la oynadık. Kazasız, belasız, sakatlık olmadan güzel bir maç oldu. İki takımı da kutlarım.” Diye konuştu.
“ÇOK YORULDUK”
 Ağır bir kamp dönemini geride bıraktıklarını ifade eden Demir “Çocuklar kampta çok iyi çalıştılar. Çok yorulduk. Takımımızın üstündeki yorgunluk yavaş yavaş geçtiği zaman daha iyi olacağımıza inanıyorum. Aramıza katılan arkadaşların geliştiği zaman daha iyi takım olacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki Perşembe ve cumartesi iki hazırlık maçı daha yaparak Sultanbeyli maçına hazır bir şekilde, lige galibiyetle başlamak istiyoruz.” Şeklinde konuştu. 
“TRANSERİ KAPATTIK”
Transferle ilgili de konuşan Demir “Çok olağanüstü bir durum ortaya çıkmazsa transferi kapattık.” İfadesini kullandı. 
“GÜRPINARSPOR’U DA BEĞENDİM”
Gürpınarspor’a ve teknik direktör Cem Çalışkan’a da yeni sezonda başarılar dilediğini sözlerine ekleyen Demir “Cem Hocama da başarılar diliyorum. Gürpınarspor’u da beğendim. Kaliteli oyuncuları var. İnşallah liglerde de iyi yerlerde olacaklarına inanıyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum. Onlar için de yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Onlara da bir katımız olursa her zaman yanlarında oluruz.” Dedi. 

Muhabir: İskender Kordu