Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe’nin transferin son saatlerinde Eyüpspor’a kiraladığı Emre Mor, henüz İstanbul ekibinde süre bulamayan 27 yaşındaki yıldız oyuncu, bonservisini elinde bulunan Fenerbahçe’de deprem etkisine neden oldu.

EMRE MOR İÇİN TARAFTARLAR AYAĞA KALKTI

Trendyol Süper Lig’in 6’ncı hafta karşılaşmasında evinde Galatasaray’a karşı ağır bir mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe’de taraftarlar sosyal medya üzerinden ayağa kalktı. Mücadele 3-1 devam ederken 80’inci dakikada oyuna giren Cengiz Ünder’in vasat performansı ve Jose Mourinho eleştirildi. Sarı-lacivertli taraftarlar, geçen sezon rekor bonservis bedeliyle transfer edilen Cengiz Ünder’i, Emre Mor ile kıyasladı. Birçok taraftar, Emre Mor’un Cengiz’den daha iyi olduğunu ve asıl kiralanması gerekenin o olduğunu yönünde yüzlerce paylaşım yaparak tepkilerini dile getirdi.

SÖZLEŞMESİNİ UZATIP KİRALADILAR

2022 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen Emre Mor’un sözleşmesi sezon sonunda sona erecekti. Transfer döneminin son gününde Emre Mor ile yeni sözleşme imzalayan Fenerbahçe yönetimi ardından 1.69 boyundaki oyuncuyu Eyüpspor’a kiralık olarak gönderdi.

Emre Mor ile sadece 1 yıllık sözleşme uzatılması da taraftarların sosyal medya üzerinden tepkisini ortaya koymasına neden olan bir başka gelişmeydi.

Editör: Bedirhan Altundağ