İzmir’de bir sokak söyleşisinde Instagram’ın erişime engellenmesini eleştiren Dilruba Kayserilioğlu, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçlamasıyla 12 Ağustos'ta tutuklanmasının ardından tahliye edildi. Tahliye edilmesinin ardından Dilruba Kayserilioğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açılış konuşmasını yaptığı 93. İzmir Enternasyonal Fuarı'na katıldı ve protokolde Özel'le yan yana oturdu.

Dilruba 1 1 1

AK PARTİ'DEN TEPKİLER YÜKSELMİŞTİ

Gazeteci Cüneyt Özdemir, sokak röportajında AK Partili seçmene küfreden Dilruba Kayserilioğlu'nu protokolde ağırlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i sert sözlerle eleştirdi. Özdemir; 'Özgür Özel, İzmir Fuarı'nın açılışını bir gün öne alıyor. Nedenini bilmiyoruz. Dilruba Hanım geliyor ve protokolde ağırlanıyor. Abi siz kafayı mı yediniz ya? Etrafınızda bir tane danışman yok mu? Bilmem nesini emcükleyen diyen kadını bir anda protokole nasıl oturtuyorsun? Geçtim protokolü yanına nasıl oturtuyorsun? Nedir referansın arkadaş?

'BENCE MİLLETVEKİLİ YAPIN'

Kılıçdaroğlu bütün hikayeyi Erdoğan karşıtlığı üzerine kurdu ve 13 seçimi kaybetti. Döndük dolaştık yine Erdoğan karşıtlığı üzerinden bir şey yürüyor. Aklım tutuluyor. Herhalde bu kadar da olmaz diyorsun.

Bence milletvekili yapın Dilruba'yı. Bir yanında Kılıçdaroğlu, ortada Dilruba, diğer yanında Özgür Özel otursun. Şanlı direniş yazalım altına.'

Kaynak: DEMET SAROVA