Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube kanalında Üsküdar Vaniköy'deki kaçak villa yapısıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.


Gazeteci Cüneyt Özdemir'in "altılı masa" sözleri gündeme oturdu! "Böyle bir  saçmalık olabilir mi ya?" - Son Dakika Haberler
Özdemir, bu durumun yeterince dikkate alınmadığını belirterek, “Vaniköy'deki kaçak villa meselesi gerçekten ilginç bir süreç. Ekrem İmamoğlu bu işin içinde mi bilmiyorum ama birileri bu durumu kesinlikle görmezden gelmiş. Bunu söylemek için alim olmaya gerek yok, 35 yıllık gazeteci olmaya da gerek yok!” dedi.

image_720

Cüneyt Özdemir, İBB'nin Boğaziçi görünümüyle ilgilenen birimlerini suçlayarak, “Kim görmezden geldiyse, o kişi birinci suçludur. Eğer ben Adalet Bakanı olsaydım, Ekrem İmamoğlu hakkında soruşturma başlatırdım. Şehrin ortasında böyle bir yapı dikilmiş. Bir hafta önce mühürlenmiş, geçin kardeşim, adam oraya villa dikmiş. Görevini yapmayanları görevden almalısınız!” şeklinde konuştu. Özdemir, particiliğin her yerde olduğunu ve herkesin kendi saflarını korumaya çalıştığını belirterek, “AK Parti seçim kaybetti, ama bir kişi bile görevden alınmadı” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ