Hollanda takımından ve taraftarından dostluk mesajı: 'Bozkurt' işaretiyle Ankara havası oynadılar! Hollanda takımından ve taraftarından dostluk mesajı: 'Bozkurt' işaretiyle Ankara havası oynadılar!

Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, bir televizyon programına katıldı. Programda gazeteci Çağlar Cilara, sosyal medyada sıkça gündeme gelen bir soruyu yönelterek dikkatleri çekti.

"Sorar Mısınız Hocaya? Diye Çok Yazan Oldu Israrla"

Cilara, “Başınızdaki sarık... Ünlü bir İngiliz markasının desenine benzeten var. ‘Sorar mısınız hocaya?’ diye çok yazan oldu ısrarla. Şu anda gündem oldu bu sosyal medyada. Bayağı tartışılıyor, konuşuluyor” şeklinde bir soru sordu.

"Markaya Takılmamak Lazım"

Cübbeli Ahmet ise bu soruya şu yanıtı verdi: “Yani gavurların yaptıkları kumaşlar bize helaldir ama gavur gibi kullanmak haramdır. Yani gavurların yaptığı arabalara binmek helaldir, gavurların yaptığı uçağa binmek helaldir... Markaya takılmamak lazım, zaten onlar pahalı şeylerdir. Bize birileri hediye eder ve taklittir veya sahtedir.”

Cüneyt Özdemir'den 'Sarık' Yorumu: "Allah Verdikçe Veriyor"

Gazeteci Cüneyt Özdemir, "Cübbeli Ahmet'in sarığı" ile ilgili dikkat çeken bir yorum yaptı. Özdemir, X hesabından (eski adıyla Twitter) yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Allah verdikçe veriyor."

Kaynak: HABER MERKEZİ