BGSO Etkinlik Alanı'nda düzenlenen resital, hem yerli hem de yabancı birçok kült eserin keyifle dinlendiği bir geceye dönüştü. Konser, İzmir Marşı'nın çalınmasıyla büyük bir coşkuyla sona erdi. Gecenin izleyicilerinden biri olan Zehra Çalık, Hakan Demir'e teşekkür ederek günün anısına çiçek takdim etti.

WhatsApp Image 2023-10-28 at 14.17.46 (1)

AŞIK VEYSEL TÜRKÜLERİYLE UNUTULMAZ ANLAR

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Beylikdüzü Sahnesi'nde gerçekleşen ikinci konserde ise Mustafa Özarslan ve Grup Çığ, Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası (BGSO) ve Beylikdüzü Çoksesli Gençlik Korosu (BÇGK) ile birlikte sahne aldı. Bu etkileyici konserde, "Aşık Veysel Türküleri" seslendirildi ve katılımcıların ilgisi büyük bir coşkuyla karşılandı. Aşık Veysel'in türküleriyle dolu bu müzik dolu gece, dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. Konser yaklaşık 2 saat sürdü ve sanatçılar uzun süre ayakta alkışlandı.

“100 YILIMIZ KUTLU OLSUN”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, konserlere gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken kentimizi bu tür etkinliklerle buluşturmak, gurur verici. Biz, bu ülkenin temel değerlerinden ve Cumhuriyetimizin köklü değerlerinden asla vazgeçmeyeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde yürümeye devam edeceğiz. Yaşasın Cumhuriyet. 100. yılımız kutlu olsun." şeklinde konuştu.

Kaynak: Münevver Beyza Morgil