AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da ıstakoz yediği anları sosyal medya hesabından paylaşması gündeme bomba gibi düşmüştü. Günlerce konuşulan olayın ardından Bursalı, AKP grup toplantısında etrafa gülücükler saçan rahat tavrıyla dikkat çekmişti.

Diğer yandan Şebnem Bursalı kadar dikkat çeken bir diğer isim ise AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu oldu. Önce 526 bin TL’lik saati çok konuşulan Yenişehirlioğlu, daha sonra 2 milyon TL'lik lüks saatiyle gündeme geldi.

Tuvalet tartışması gündem oldu: Başsavcı Gökhan Feyzoğlu, hocasından fırça yedi! Tuvalet tartışması gündem oldu: Başsavcı Gökhan Feyzoğlu, hocasından fırça yedi!

Bursalı ve Yenişehirlioğlu, sadece muhalefet kanadından değil parti içinden de tepki alırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuya müdahil oldu. 

"UYARMAM MI LAZIM!"


Hürriyet'in haberine göre Erdoğan, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Şebnem Bursalı’yı uyarıda bulunarak, "Milletvekilinin yediğiyle, içtiğiyle, oturduğuyla, taktığıyla, kılık kıyafetiyle daha dikkatli olması gerekmez mi? Benim bu konuda milletvekillerine ayrıca bir uyarıda mı bulunmam gerekiyor?

Herkes milletvekilliği makamının sorumluluğunun farkında olmalı. Milletvekilleri, kendini bir vatandaş gibi konumlandıramaz. Ben herkes gibi saat takıyorum, herkes gibi yemek yiyorum diyemez." dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ