‘Cübbeli Ahmet’ ile Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ arasındaki ‘Mehmetçik Filistin’e gitmeli mi’ tartışması sosyal medyada gündem olmuştu. ‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İsrail’in 500 kişinin canını alan hastane saldırısı sonrası,  Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a yüklenmişti ve sosyal medyadan Ümit Özdağ'ın Gazze sözlerini eleştirmişti.

Umit Ozdag Samsun A Geliyor 3073

BİRBİRLERİNE YÜKLENMİŞLERDİ

Aralarında sık sık atışmaların yer aldığı ikiliden Özdağ en son yeni okul müfredatına tepki göstermiş ve Cübbeli Ahmet Hoca'nın yeni müfredatı övdüğü bir videoyu payşarak 'Cübbeli Ahmet Hoca Yusuf Tekin’in müfredatını çok beğenmiş. 100 seneden bu yana ilk kez müfredat değişti diyor. Cübbeli beğendi ise bu müfredatın Türkiye’yi yıkıma sürükleyecek müfredat olduğu kesinlik kazanmıştır. Zafer Partisi bu ilkel müfredat ile mücadele etmekte kararlıdır.'  demişti. 

0X0 Cubbeli Ahmet Hoca Saglik Durumu Nasil Ahmet Mahmut Unlu Kalp Ameliyatina Alindi 1653367544350

'HAKKINI YEMEYELİM'

Ahmet Mahmut Ünlü Ekol TV'de katıldığı programda son dönemde kendisine karşı olanları sıralarken sunucu Ümit Özdağ'ın da adını verdi. Cübbeli Ahmet: 'Ümit Özdağ'ın hakkını yemeyelim. Selefiler konusunda çığır açmıştır, çok önemli çalışmaları var.' diyerek ileyiciyi şaşırttı. 

Kaynak: DEMET SAROVA