Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli paylaşımıyla dikkat çekti. Bahçeli'nin konuşma yaptığı bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Cübbeli "Değerli büyüğümüz Devlet Beyefendi'nin ırz ve haysiyet celladı Güzellik (Cemal) Enginyurt hakkındaki konuşmaları birçok insanın kalbine ferahlık vermiştir. Başkanımızın ömrüne bereket, bedenine şifa, diline sağlık..." ifadelerini kullandı. 

Cubbeli Ahmet Hocadan Bomba Aciklama Boyle Duyurdu H1685299103 9684Ec

AÇIKLAMALARINI REFERANS ALIYOR

Her fırsatta Bahçeli'den övgüyle bahseden Ahmet Mahmut Ünlü geçen aylarda katıldığı bir programda; Milliyetçilik, devletçilik ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında açıklamalarda bulunmuş ve “Vatan haini olmamakla ilgili konularda Devlet Bey’in açıklamalarını referans alıyorum.” demişti.

DEVLETBAHCELI (1)

"FAYDALI İLİMLERE ŞAHİT OLDUM"

Cübbeli Ahmet Devlet Bahçeli'ye olan hayranlığını  sonrasında bir sohbette dile getirdi. Cübbeli; "Kıymetli büyüğümüz Devlet Bahçeli beyfendinin Ülkü Ocakları eğitim programında yaptığı konuşmayı dikkatle izledim ve din, devlet, ilim, kültür ve tasavvuf dahil birçok konuda faydalı ilimlere şahit oldum." ifadelerini kullandı. 

Cübbeli-3

"ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN"

Allah'ın bu ocakları nazarlardan, şerlerden ve şerlilerden koruması için dua eden Cübbeli Ahmet ayrıca; "İlâ yevmi’l-kıyâm bu ocaklardan nice imanlı, Kur'ân'lı, vatan aşığı nesiller halk eylesin. Kıymetli büyüğümüz Devlet Bahçeliye de hayırlı uzun ömür ve sıhhat-ü âfiyetler ile bu ocakların başında daha nice yıllar hayırlı hizmetler yapmasını nasîb eylesin. Âmîn." dedi. 

Muhabir: LİLA OKYANUS