Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Öcalan" çağrısına tepkisi AKP çevrelerinde tartışma yaratmıştı. Ünlü, X'ten "Türkiye bir delikten üçüncü kere ısırılarak Amerika'nın "Apo'nun affı" projesine kanarsa bölünme kaçınılmaz olur!" diye yazmıştı. Ziyaretin ardından Ünlü, sosyal medya hesabından MHP lideri Bahçeli’ye yönelik “Sohbette “Son teröriste kadar öldüreceğim’ dedin. Şimdi ilk teröriste ‘Gel de başıma geç’ diyor” dedi. Sohbet videosunu ilk önce YouTube hesabından yayınlayan Ünlü, ardından da videoyu sildi.

Cubbeli Ahmet Hoca Alaattin Cakici Ziyareti Sonrasi Cark Etti Once Elestirdi Sonra Geri Aldi Dk9Z

ÇAKICI'YI ZİYARET ETTİ

Tüm bunların ardından Cübbeli Ahmet organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'yı ziyaret etti. Ziyareti Çakıcı’nın yakın dostu Üzeyir Çakmaktaş duyururken görüşmede gündeme dair konuların ele alındığını bildirdi. Üzeyir Çakmaktaş, ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından “Cübbeli Ahmet Ünlü Hoca, bugün Alaattin Çakıcı’yı ziyaret etti. Gündeme dair bilgi alışverişinde bulundular…” açıklamasını yaptı.

Cubbeli Ahmetten Devlet Bahceliye Olay Sozler Ayi Ile Yataga Giren-1

YENİ BİR AÇIKLAMA YAPTI

Cübbeli Ahmet, Çakıcı ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, terör örgütü PKK ve Abdullah Öcalan hakkında MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sözlerine atıf yaptı:  “Gelinen noktada şu gerçek ortaya çıkmıştır ki, Kandil’den Cemil Bayık ve adamlarının yaptığı açıklamalardan anlaşılan, Kandil’in Abdullah Öcalan’a hiçbir değer vermediğidir. Böylece Devlet Bey’in ‘PKK’nın arkasında Siyonist Yahudiler ve Amerikalılar var’ sözünün doğruluğu ortaya çıkıyor. Allâh-u Teâlâ, devletimizi, milletimizi ve İslam dünyasını bütün iç ve dış tehlikelerden muhafaza etsin.” dedi. 

Yeni Proje 2024 10 26T213015 72H5

ÇAKICI’DAN BAHÇELİ’YE ZİYARET

Alaattin Çakıcı, kısa süre önce MHP Genel Merkezini de ziyaret etti. Çakıcı, burada Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY