İstanbul’da 4 Ekim Cuma günü, İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil adlı iki genç, 19 yaşındaki Semih Çelik tarafından vahşice öldürüldü. Çelik önce Eyüpsultan’da kendisinin yaşadığı evde Uzuner’i kısa süre sonra da Fatih’teki Edirnekapı Surları’nda Halil’i hedef aldı. Cinayetlerden sonra ise surlardan atlayarak intihar etti. 

670025046F460120823F2837

TEK TEK SIRALADI

Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü sohbetinde konuya değindi. Yaşananların sebeplerini sırlayan Cübbeli; "Ahhh şeriat, şeriatsızlık yüzünden. Sevglilileşme yüzünden. Kız erkek birlikte okumalar yüzünden. Namazsızlık, abdestsizlik yüzünden. İslam terbiyesi, Allah korkusu, adam öldürmenin, ne gibi belalara sebep olacağını bilmeme yüzünden... Ahh diyelim, ne kadar vah desek az." ifadelerini kullandı. 

Cübbeli-6

TÜM SAPKINLIKLARA DEĞİNDİ

Sözlerine devam eden Cübbeli Ahmet; "Şeriatın kısasa kısas uygulaması olmadığı için, öldüren öldürülmediği için, hapislerde beslendiği için, sonra bir fırsatla çıkartıldığı için sel gibi, su gibi her gün cinayet işleniyor." dedi. Sonrasında ise ülkede yaşanan her türlü şiddete değindi.  

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY