Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, sık sık yaptığı açıklamalarla gündeme gelmeye devam ediyor. İsmailağa Cemaati'nden afaroz edildikten sonra kendi cemaatiyle yoluna devam eden ve sohbetlerde bulunan Cübbeli Ahmet bu kez ateist bir hayranı olduğundan bahsetti.

0X0 Cubbeli Ahmet Hoca Saglik Durumu Nasil Ahmet Mahmut Unlu Kalp Ameliyatina Alindi 1653367544350

"SENİ ÖYLE SEVİYOR, ÖYLE SEVİYOR Kİ..."

Ahmet Mahmut Ünlü sohbetinde; "Burada dediler ateist bir arkadaş var. Ateist demek, Allah'a inanmıyor demek. Ama dediler seni öyle seviyor öyle seviyor ki, kaç senedir seni bekliyor. Bugün de gelecek en önde oturacak." dedi ve "Şimdi herkes birbirine sen ateist misin diye bakmasın ha..." diye uyardı. 

Cubbeli Ahmet Hocadan Bomba Aciklama Boyle Duyurdu H1685299103 9684Ec

"BENİM İÇİN İMAN ET"

Sözlerine devam eden Cübbeli Ahmet; "Madem öyle ben de ona diyeceğim ki, madem beni bu kadar seviyorsun, hatırım için iman et. Sana ayet, hadis, delil getirmeye bir lüzum yok. Madem çok seviyorsun, bir de sohbete de geleceksin, bir de en önde oturacaksın... Allah var, yaradan var, yaşatan var, yediren var, içiren var... Hiçbir şeyi anlamasan delil görmesen, ölüm var. Kimse de ölmek istemiyor. Peki bu kadar insan niye ölüyor? Şurayı düşünsen, demek ki istemeden de biri canını alıyor. O biri Allah işte' Bu kadar basit..." ifadelerini kullandı. Hocanın sözlerinden bahsi geçen ateistin etkilenip etkilenmediği ise merak konusu oldu. 

Kaynak: DEMET SAROVA