Sisi’yi ‘katil, zalim darbeci’ gibi ifadelerle defalarca hedef alan ve 2019’da Sisi’yle aynı masada bulunmamak için BM Genel Kurulu’ndaki resmi yemeğe katılmayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sisi ile Ankara’da bir araya geldi. İki ülke arasında 17 anlaşmaya imza atıldı. Cübbeli Ahmet olaarak adından söz ettiren Ahmet Mahmut Ünlü katıldığı programda konuyla ilgili konuştu.

'ÇOK MEMNUN OLDUM'

'Tayyip beyin Sisi ile görüşmesine çok memnun oldum. Devletin menfaati söz konusu' diyen Cübbeli dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve 'Kendisi biraz hissi biridir. Balık burcu olması sebebiyle... Yaptığı bazı açıklamalar oldu. Bu açıklamalar sebebiyle görüşmemeler de oldu. Ancak, devlet başka hükümetler başkadır.'

Kapak 132323

'EN GÜZEL ÖZELLİĞİ...'

'Esad ile bir görüşme daveti yapıldı. Bunlar olumlu şeylerdir. Tayyip Bey’in en güzel özelliği ‘asla olmaz’ dediği şeyi menfaatler için yapmasıdır. Devletin menfaati söz konusu. Muhalifler eski sözlerini söyleyip duruyorlar. Ya kardeşim! Sen Sisi ile irtibata geçsen... Vatan haini diyeceğim de neyse bazılarına...' ifadelerini kullandı. 

Kaynak: DEMET SAROVA