Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, katıldığı bir canlı yayında hayat pahalılığı konusunda sitem etti. "Sadece emekli maaşıyla geçinemem. Mümkün değil." diyen Cübbeli Ahmet Hoca, "Benim faturalarımı toplasan 40-50 bin civarında. Ben, 'Ölüyoruz' diye bağırmıyorum ama şu an normal bir vatandaş 10 bin lirayla geçinemez. Başka geliri yoksa, başka çalışanı yoksa mümkün değil." ifadelerini kullandı. 

0X0 Cubbeli Ahmet Hoca Saglik Durumu Nasil Ahmet Mahmut Unlu Kalp Ameliyatina Alindi 1653367544350

Cübbeli Ahmet Hoca cemaatleri eleştirerek, 'Cemaatler çiftlik oldu. Babadan oğula şeklinde işliyor resmen. Senin o kadar cemaatin var dürüst 5 kişi bulamadın mı? Her yere oğlun giriyor. Babasının arkasından vakıf kuruyorlar, ne yapacaksınız siz vakfı?' dedi.

Cubbeli Ahmet Hocadan Bomba Aciklama Boyle Duyurdu H1685299103 9684Ec

Ahmet Mahmut Ünlü en son sohbetinde de, eşcinselliğin İslam’daki yasağını vurgulayarak, “Eşcinsel ilişkiler, Allah’ın koyduğu kurallara aykırıdır. Ölümden sonra bu kişiler, Allah’ın gazabına uğrayarak domuz şeklinde diriltilecektir. Mahşer günü eşcinseller, domuz olarak kalkacak ve hesap vereceklerdir.” ifadelerini kullanmıştı. Cübbeli Ahmet Hoca’nın bu açıklamaları, sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı.

Kaynak: DEMET SAROVA