MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin son grup toplantısında terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile ilgili çıkışı gündem olmuştu. Siyasi gündemi bir anda değiştiren çıkış sonrasında pek çok isimden açıklama gelmişti. Son olarak bu isimlere Cübbeli Ahmet de katılmıştı.

Cubbelione

CÜBBELİ AHMET'TEN BAHÇELİ'YE ELEŞTİRİ


Cübbeli Ahmet, 24 Ekim tarihli videosunda Bahçeli'nin sözleri ile ilgili "Biz Hakk’ı bugüne kadar söyledik, çözüm sürecinde de karşı çıktık. YouTube’lar var, kayıtlar kaybolmuyor. Şu anda bu işleri yanlış buluyoruz. Düşmanla kafirle barış olmaz, muharebe olur. Son terörist kalana kadar mücadele devam. Şimdi iş nereye döndü ilk teröristi Meclis’e getirmeye döndü. Ulan ‘son teröriste kadar öldüreceğim’ dedin, şimdi ilk teröriste ‘gel de başıma geç’ diyor." demişti. Daha sonra Cübbeli Ahmet'in videoyu kaldırdığı ortaya çıktı. 

CÜBBELİ AHMET'TEN YENİ PAYLAŞIM

Söz konusu video silindikten sonra Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü X hesabından yaptığı paylaşımda şu sözleri dile getirdi:

Gelinen noktada şu gerçek ortaya çıkmıştır ki; Kandil’den Cemil Bayık ve adamlarından gelen açıklamalardan anlaşılan odur ki; Kandil Abdullah Öcalan’ı hiç adam yerine koymuyor ve onun hiçbir etkisi olmadığını açıklıyor.

Böylece Devlet Beyefendi’nin: “PKK’nın arkasında Siyonist Yahûdîler ve Amerikalılar var” sözünün doğruluğu ortaya çıkmış oluyor.

Demek ki Devlet Bey, Apo’nun güçsüzlüğünü ve Kandil’in direk Siyonizme bağlı olduğunu ifade etmek için bu açıklamaları yapmış.

Allâh-u Teâlâ, devletimizi, milletimizi ve İslam dünyasını bütün dâhilî ve hârici tehlikelerden muhâfaza buyursun. Âmîn!

CÜBBELİ AHMET İLE ALATTİN ÇAKICI GÖRÜŞTÜ! 


Geçtiğimiz günlerde Alattin Çakıcı ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir görüşme gerçekleştirmişti. Görüşmenin ardından Cübbeli Ahmet ile Alattin Çakıcı bir araya geldi. Görüntü sosyal medyada dikkat çekti.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ