Olayda 3 kişi silahlı saldırıya uğradı, bir kişi ise darp edildi. Olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.



Olay, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşti. Ömür A., aralarındaki husumeti çözmek amacıyla Turan Ş.'nin sahibi olduğu bir çorbacıya gitti. Ancak çorbacıda başlayan tartışma hızla büyüyerek sokağa taştı. Sokak ortasında gelişen kavgada bir kişi yumruk atmaya başladı ve bu sırada Ömür A., yanında bulunan silahı çekerek ateş açtı. Turan Ş'yi, oğlu Osman Ş'yi, eşi Zeynep Ş'yi ve akrabası Mustafa Ş'yi vurduktan sonra aracına binip olay yerinden kaçtı.



Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Karnına isabet eden iki kurşunla yaralanan Osman Ş. ameliyata alındı, diğer yaralıların tedavisi devam ediyor.


Olayın güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği bildirildi. Görüntülerde, saldırganın silahından çıkan kurşunlarla yaralanan gencin, vurulduğunu anlamadan annesine yardım etmeye çalıştığı anlar da yer aldı.



Olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma yaparken, polis ekipleri kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Kaynak: iha