ABD Daytona Beach'teki Sandals Inn'in ikinci kat balkonundan bir çocuğu aşağıya düşüren adam, kefalet şansı olmaksızın hapiste kaldı. Çocuk, Halifax Health Medical Center'a götürüldü. Daytona Beach Polisi Çavuşu Tim Ehrenkaufer, talihsiz miniğin uzun vadeli herhangi bir tıbbi sorun yaşamasının beklenmediğini ve taburcu edildiğini söyledi.

OLAY GÜNÜ TANIŞTILAR

31 yaşındaki Brandon Gilmore, ağırlaştırılmış çocuk istismarıyla suçlandı. Yetkililer, Gilmore ile konuştuklarında, çocuk ve annesiyle olay günü tanıştığını öğrendi. Kadın onu odasına davet etti. Tutuklama raporuna göre; ikili günün ilerleyen saatlerinde piercing yaptırmayı planlıyorlardı. Polis, Gilmore'un beklerken kadına, çocuğu dışarıya çıkaracağını ve onu biraz korkutacağını söylediğini aktardı.

ODAYA DAVET ETTİ

Adam daha sonra dışarı çıktı ve çocuğu tek bacağından tutarak balkondan aşağı sallandırdı. Bu sırada minik kafa üstü yere çakıldı. Çocuğun yaşı ve ismi açıklanmadı. Aynı odada kalan bir arkadaşı, polise Gilmore'un çocuk ve annesiyle otelin havuzunda tanıştığını söyledi. Polis, kadının daha sonra Gilmore'u odaya davet ettiğini belirtti

KAMERA KAYITLARI VAR

Yetkililer, adamın çocuğu kucağında taşıdığını, daha sonra bir bacağından tutarak balkondan aşağı düşürdüğünü gösteren bir güvenlik kamerası kaydı bulunduğunu söyledi. Olay Çocuk ve Aile Bakanlığı'na da bildirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ