Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Ciro Immobile ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. 2 sezon için anlaşıldığını aktaran siyah-beyazlılar Immobile'nin transfer bedelinin 6 milyon euro olduğunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

ÇOK DUYGULANDI

Beşiktaş için İstanbul'a Roma'dan özel uçakla gelen futbolcuyu getiren uçağın Koç Holding’e ait KOÇ02 ortaya çıktı. Beşiktaş formasıyla taraftarın karşısına çıkan İtalyan oyuncu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Burada olduğum için çok mutluyum. Yeni sezon için hazırım. Taraftar inanılmaz. Çok duygulandım." ifadesini kullandı.

Taraftar Rahmi Koç'u da unutmadı ve bu jestinden dolayı teşekkür etti.

Mert Gunok Tan Milli Takim Aciklamasi 8883

MERT GÜNOK'U MUTLU ETMİŞTİ

Öte yandan Avusturya maçının son dakikasında yaptığı kurtarış ile herkesi hayran bırakan Mert Günok, Rahmi Koç’u da etkilemeyi başarmıştı. Beşiktaş resmi hesabından paylaşılmak üzere bir mektup yazan Rahmi Koç, Mert Günok için, "Mert evladım, yaptığın plonjon ile gelen gole mani olup Türkiye'nin kaderini değiştirdin. Seni candan tebrik ediyorum. Aman sağlığına dikkat et. Başarılarının devamını diler, gözlerinden öperim." ifadelerini kullanmıştı. 

051720128442

PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Mert Günok, Koç'un iyi dileklerini karşılıksız bırakmadı ve sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak; "Değerli büyüğümüz Sayın Rahmi Koç beyefendinin ince düşüncesi için çok teşekkür ederim. Güzel sözleri ve dilekleri beni çok onore etti. Takım arkadaşlarımla birlikte ülkemizi temsil ettiğimiz her maçta elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Saygılarımı sunarım.” dedi. 

Kaynak: DEMET SAROVA