Ünlü oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, Çukur dizisindeki ‘Timsah Celil’ karakteriyle hafızalarda yer etmişti. Oyuncunun cinsiyet değişikliğinden sonra Meli Bendeli ismini alarak hayatına devam etmesi, sosyal medyada gündem oldu. Ancak, Yılmaz’ın yaşadığı son olay, dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Ahmet Melih Yılmaz (@ahmetmelihyilmz) / X

Bir döneme damga vuran ‘Çukur’ dizisindeki ‘Timsah Celil’ karakteriyle tanınan Ahmet Melih Yılmaz, 2020 yılında Adana Altın Koza Film Festivali'nde ‘Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü’ ile ödüllendirilmişti. Oyuncunun, ‘Cam Tavanlar’ dizisinde canlandırdığı ‘Şinasi’ karakteriyle izleyici karşısına çıkması ise büyük ilgi görmüştü. Ancak, cinsiyet geçiş süreciyle hayatına Meli Bendeli olarak devam eden ünlü oyuncu, son paylaşımlarıyla magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

Cinsiyet değiştirmişti: Ünlü oyuncu mekandan kovuldu - Resim: 3

Meli Bendeli’nin Mekan Krizi

Cinsiyet değişikliği sonrası dikkatleri üzerine çeken Meli Bendeli, geçtiğimiz günlerde gittiği bir mekandan çıkarken yaşadığı ilginç bir olayı sosyal medya hesabından paylaştı. Mekanda yaşadığı olay, hem sosyal medyada hem de magazin dünyasında geniş yankı buldu.

Cinsiyet değiştirmişti: Ünlü oyuncu mekandan kovuldu - Resim: 6

Bendeli, mekandan ayrılırken yanına gelen garsonun söylediklerini kayda aldı. Garson, oyuncuya mekânın patronunun kendisinden rahatsız olduğunu ve bir daha mekâna gelmemesi gerektiğini belirtti. Garsonun sözleri şöyleydi:

“Patron kameradan izlemiş, yayın yapıyor filan personel de görünüyormuş, bir daha gelmesin dedi, dükkanımıza gelmesin dedi. Biz aracıyız kusura bakma.”

Bu sözlere tepki gösteren Meli Bendeli, “Allah Allah, kimse çıkmıyor, duydunuz mu? Bir daha buraya gelmeyeceğim çok üzüldüm. Eminim video içindir” diyerek yaşadığı duruma üzüntüsünü ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ