Açıklamaları ve ilginç videolarıyla kısa sürede büyük bir kitleye ulaşan ünlü fenomen Mika Raun sayısız estetik operasyon geçirdi ve Tayland'a giderek cinsiyet geçiş operasyonunu yaptırarak sürecini tamamlamıştı. Raun, geçen günlerde sevgilisiyle evlenme kararı aldığını söyledi. Ünlü fenomenin sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarda, gelinlik denemesi ise gündem olmuştu.

Ekran Goruntusu 2024 06 13 080659

Son olarak ise tüm fotoğraf ve videolarda sevgilisi Batu’nun yüzünü gizlemek için büyük çaba sarf eden Mika, sonunda büyük aşkını dosta düşmana gösterdi. Bununla birlikte çiftle ilgili yorumlar da gecikmedi. Olumlu yanıtlarla birlikte acımasızca yapılan eleştiriler de dikkat çekti. Raun ve sevgilisiyle ilgili en çok savunulan düşünce ise, bu aşkın gerçek olmadığı, Mika'nın sevgilim dediği Batu'yu para karşılığı tuttuğu oldu. 

Ekran Goruntusu 2024 06 13 080713

Bu yorumların ardından çift birlikte kamera karşısına geçerek bir video çekti. Video'da ağlayan Mika Raun, böyle eleştirilerden sonra çok üzüldüğünü belirtti. Sevenlerinin de kötü düşünceli bir kitle tarafından sürekli uyarıldığını ve onları da kaybettiğini belirtti. 

Muhabir: SERKAN BAYAR