Broward County Şerif Ofisi'ne göre; 2021'de bir adamı öldürdüğü iddiasıyla Haiti'ye kaçan Orange County'li bir adam tutuklandı. Orange County Şerif Ofisi; 35 yaşındaki Madesen Saint-Louis'in 31 Aralık 2021'de 30 yaşındaki Mackendon Gay'i öldürmekle suçlandığını söyledi.

Dövüşçü kadın hırsızı yere indirdi ama polisler zamanında gelmedi Dövüşçü kadın hırsızı yere indirdi ama polisler zamanında gelmedi

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Saint-Louis'in olay günü Gay'i sabah saat 3:43 civarında 6200 West Colonial Drive bloğunun yakınında vurduğu bildirildi. Gay hastaneye kaldırıldı ve daha sonra hayatını kaybetti. Dedektifler, 4 Ocak 2022'de Saint-Louis için ateşli silahla birinci derece kasıtlı cinayetten tutuklama emri çıkardı. Oysa Saint-Louis çoktan Haiti'ye kaçmıştı.

EK BİLGİ YAYINLANMADI

Broward İlçe Şerif Ofisi'ne göre; Saint-Louis üç yıl Haiti'de kaldıktan sonra Florida'ya döndü ve tutuklandı. Suçlamalarıyla yüzleşmek üzere Orange County'ye getirilene kadar geçici olarak Broward County Hapishanesi'nde tutuluyor. Şu ana kadar tutuklamayla ilgili ek bir bilgi yayınlanmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ