15 Temmuz'un 8. yıl dönümünde CHP milletvekili Mahmut Tanal, yaptığı uyarıyla dikkat çekti. Atatürk ve Cumhuriyet'e karşı söylemleriyle bilinen imam Halil Konakçı’nın kendi dini yapılanmasını kurduğunu belirten Tanal, '15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde uyarıyoruz! Kendi dini yapılanmasını kuran Halil Konakçı, FETÖ lideri Fetullah Gülen gibi bu milletin başına bela olacak. Diyanet İşleri Başkanlığı kadrosunda cami imamı olarak görev yapan Halil Konakçı, lüks arabaya biniyor, 3 korumayla dolaşıyor.

Konakçı, görev yaptığı camiyi stüdyo ortamı gibi kullanarak, videolar çekip yayınlıyor. Bununla da yetinmeyen Halil Konakçı, vaiz sıfatı taşımadığı halde diğer camilere de giderek vaaz verebiliyor. Halil Konakçı hangi yetkiyle böyle davranabiliyor? Hangi cami imamına bu şekilde ayrıcalık tanınıyor? Yoksa Halil Konakçı’nın bilmediğimiz gizli bir görevi mi var?

'FETÖ GİBİ MİLLETİN BAŞINA BELA OLACAK'

Yüce Dinimiz İslam’ı istismar ederek taraftar toplayan, kendi dini yapılanmasını büyütmeye başlayan Halil Konakçı, FETÖ’nün değişik bir versiyonunu andıran din istismarcısı bir oluşumla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 15 Temmuz’un yıldönümünde uyarıyoruz! Aman Halil Konakçı’ya dikkat! Sırtını dayadığı karargaha güvenerek Devlet Memurları Kanunu’nu çiğneyen, Diyanet’i takmayan, soruşturmadan çekinmeyen, siyasete soyunan Halil Konakçı, kendi din istismarcısı yapılanmasıyla FETÖ gibi bu milletin başına bela olmadan, gereken tedbirler alınmalıdır. Bizden uyarması.” ifadelerini kulandı. 

9603 B Halil Konakci Kimdir 9603-1

'BEN ADAM DEĞİLİM DİYE BAĞIRIYORDUN'

Konakçı'dan Tanal'a cevap geldi. Konakçı sosyal medya üzerinden 'Demiştim ya 'Sen tescilli İslam düşmanısın' diye. Al sana tescil Mahmut Tanal. Sen değil misin başörtüsü serbestiyeti çıkarken danıştaya “Başörtüsü yasak olarak kalsın” diyerek dava açan. İşte sen tescilli bir İslam düşmanısın. 28 Şubatçısın Ayrıca senin her tarafın çürük çarık çünkü daha pkk terör örgütüne, fetö terör örgütüne ve en büyük ahlaksızlık olan lgbt ye verdiğin desteğinin de tescilleri medyada dolu. Bu da yetmezmiş gibi defalarca polisimize, askerimize şimdide müftü ve hocalara saldırmanın tescilleri de medyada bir hayli fazla. Ama burada yayınlayarak sayfamı seninle daha fazla kirletmek istemedim. Merak eden bakıp görür. Bir de sen mecliste “ben adam değilim” diye bağırıyordun ya, bizde adam olmayana cevap verilmez de işte biraz haddini bildirmek için yazdım bunları da. Hadi şimdi yürü git. Senin soytarılıklarınla harcayacak daha fazla vaktim yok.' şeklinde paylaşım yaptı. 

 

 

Kaynak: DEMET SAROVA