Emniyet yetkilileri, Bristol'daki bir tren istasyonunda 34 yaşındaki bir şüpheliyi gözaltına aldığını söyledi. Bu adamın, iki kişiyi öldürdüğü düşünülüyor. Polis ayrıca Batı Londra'daki Shepherd's Bush'taki bir adreste daha fazla insan kalıntısı bulunduğunu belirtti. Bunların Bristol'daki Clifton Asma Köprüsü yakınlarına atılan bavullarda bulunan kalıntılarla bağlantılı olduğuna inanılıyor.

BAŞKA KİMSE ARANMIYOR

Suç mahallindeki kordonun arkasında mavi tulumlar giyen ve maskeler takan adli tıp görevlilerinin çalıştığı görüldü. Polis yaptığı açıklamada şüphelinin sorgulanmak üzere Londra'ya götürüldüğünü belirtti. Kapsamlı soruşturmalar devam ediyor, ancak bu aşamada polis olayla bağlantılı başka kimseyi aramıyor.

Adli tıp görevlileri, 13 Temmuz 2024 Cumartesi günü Londra'da Bristol'daki Clifton Asma Köprüsü yakınlarında iki valizde insan kalıntıları bulunmasının ardından Shepherd's Bush'taki bir adreste çalışıyor. Polis, Batı Londra'daki Shepherd's Bush'taki bir adreste insan kalıntıları bulunduğunu ve bu kalıntıların Çarşamba günü Bristol'daki Clifton Asma Köprüsü yakınlarında atılan valizlerde bulunan kalıntılarla bağlantılı olduğuna inanıldığını söyledi. (Jonathan Brady/PA via AP)

ŞOFÖR YARDIMCI OLDU

Londra Emniyet Müdürlüğü daha önce Kolombiyalı Yostin Andres Mosquera'nın arandığını açıklamıştı. Polis memurları, garip davranan bir adama dair ihbarlar aldıktan 10 dakika sonra köprüye çağrıldı. Ancak taksiyle seyahat eden adam çoktan gitmişti. Polis, taksinin ele geçirildiğini ve şoförünün memurlara soruşturmada yardımcı olduğunu söyledi.

İKİSİ DE YETİŞKİN

Kurbanlar henüz resmen teşhis edilmedi ancak ikisinin de yetişkin olduğuna inanılıyor. İkinci bir otopsi incelemesi devam ediyor. Cuma günü Londra'nın güneydoğusundaki Greenwich'te soruşturmayla ilgili olarak tutuklanan 36 yaşındaki bir adam, sonrasında serbest bırakılmıştı.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL