Tuğçe Kandemir’in sosyal medyada viral olan şarkısı yayında Tuğçe Kandemir’in sosyal medyada viral olan şarkısı yayında

İnci Taneleri dizisiyle uzun bir aradan sonra ekrana dönen Yılmaz Erdoğan geçen aylarda özel hayatıyla gündemden düşmemiş Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır model Cansu Taşkın’la sevgili olduğu iddia edilmişti. Bir programa konuk olan Cansu Taşkın aşk itirafında bulunmuş ve ilişkinin gerçek olduğunu ifade etmişti. Bunun ardından Erdoğan cephesinde ise konu farklı lanse edilmiş, Cansu Taşkın'ın yalan söylediği ima edilmişti.

640Xauto-24

AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Tüm bunların ardından aşkın kanıtı bir video magazin gündemine düştü. Cansu Taşkın'ın kız kardeşi çiftin birlikte olduğunu bir video ve çok sayıda fotoğraf paylaşmıştı.  Günlerdir gündemden düşmeyen konuyla ilgili en son Yılmaz Erdoğan'ın oyuna geldiği ve kendisinden habersizce videosunun çekilip yayınlanması üzerie Cansu Taşkın'a dava açacağı ortaya atılmıştı. 

Ekran Resmi 2024 06 27 14.59.47

DENİZİN TADINI ÇIKARDILAR

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, sonunda haberlere ilişkin bir açıklama yapmış ve “Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki garip bir şekilde gündeme geldi. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum. Sevgimlerimle” diyerek tartışmalara son vermişti. En son Bodrum'da tatil yapan Erdoğan bu kez de oyuncu Cemre Ebüzziya ile görüntülendi. Birlikte denizin tadını çıkaran ikilinin görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Ekran Resmi 2024 07 01 13.27.48

Cemre Ebüzziya'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Haberlerin tamamen asılsız olduğunu söyleyen oyuncu "Bodrum'daki otel açılış etkinliğinde annem ve aile arkadaşlarımız ile denize girerken fotoğraf ikili olarak kesilerek yanısıtılmış." dedi.

Kaynak: DEMET SAROVA