Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz'la evli olan ünlü komedyen Tolga Çevik geçen aylarda katıldığı bir programda evliliğiyle ilgili konuşmuş ve "Eşimle tanıştığımız gün evlenmeye karar verdik. Biz seninle evleneceğiz, biliyorsun değil mi' dedim. 'Biliyorum' dedi. Söz, nişan falan... O çok gençti tanıştığımızda, 3 yıl sonra da evlendik. Çoğu kişi de inanmıyor. Bizim Rıza Sönmez şahittir, inanmayan ona sorabilir..." demişti. 

2004 yılında dünyaevine giren çiftten Çevik eşi Özge Yılmaz'ın doğum gününü kutladı ve düğünden bir karelerini paylaşarak 'İyi ki doğdun Özgişim. Sen ailemizin her şeyisin' notunu düştü.

S 904766A88Cfa9A6C5Cd678Ea0D9D672462F1F01E

İDDİALARI YALANLAMIŞ OLDULAR

Kız kardeşinin doğum gününü kutlayan Cem Yılmaz'dan ise Tolga Çevik ve yeğenleriyle mutlu aile pozu geldi. Cem Yılmaz, paylaşımında "Kardeşim Özge'nin doğum gününü kutlarım. Pırlanta evlatları ve eşi ile nice mutlu yıllar olsun." ifadeleerini kullandı. Tolga Çevik de Cem Yılmaz'ın paylaşımına yorum olarak nazar boncuğu emojisi koydu.

Sık sık aralarının kötü olduğu iddia edilen ve neden birlikte hiçbir projede yer almadıkları sorgulanan Yılmaz ve Çevik de, bu vesileyle aralarında bir problem olmadığını kanıtlamış oldu. 

Kaynak: DEMET SAROVA