Cem Küçük, “Fatih Altaylı, Cüneyt Özdemir size az bile yapıyor!” başlıklı bir yazı kaleme almış AK Parti’ye eleştiriler getirdiği yazıyla ilgili yorum yapan Cüneyt Özdemir, Küçük’e “Cem Küçük, Fuat Uğur gibi AKP’liler, AKP’lilerin bizimle konuşmasına kızıyorlar. Biraz kıskançlık desem o da değil. ‘biz sizi bu kadar destekliyoruz siz Cüneyt Özdemir’le konuşuyorsunuz, sonra o da sizi eleştiriyor.’ Bu tabii biat kültürü. Onlarda eleştiri diye bir şey yok ki. Eleştirince o uçağa binemiyorlar. İslami fanzinde bile yazı yazamayacak adamlar yıllardır gazete köşelerinde yazıyor...” ifadelerini kullanmıştı. 

Cem Kucuk Ten Olay Can Atalay Cikisi Hukuk Acisindan Garabet Bir Karar 1974

"BENİM SENDEN FARKIM..."

Küçük, bugünkü yazısında Özdemir’e yanıt verdi ve şöyle dedi; “Son 3 yıla bakalım Cüneyt!.. Benim AK Parti’ye eleştirilerim seninkinin üç katıdır. Bunu en iyi sen biliyorsun, çünkü yayınlarında o eleştirel yazılardan bahsediyorsun. Emekli maaşları, hayat pahalılığı konularında çok eleştiri getirdim. Benim senden farkım, ben ne olursa olsun eleştirsem de AK Parti’yi desteklemeye devam edeceğim. Maalesef rüzgâra göre hareket edemiyorum. Uçak da umurumda değil...”

Ozdemir Cuneyt

İKİ DEDİKODU PAYLAŞTI

Küçük, ayrıca Cüneyt Özdemir’le ilgili iddialarda bulundu ve “Bak kulağıma iki dedikodu geldi. Birincisi etrafta AK Parti artık gidici deyip dümeni Ekrem İmamoğlu’na kırdığın söyleniyor. Diğeri de YouTube’da “üslup kanseri” Fatih Altaylı izlenmede sana fark atıyormuş. Bütün reklamlar ona gidiyormuş. Sen de bu durumdan şikâyetçi olup eski muhalif kimliğine bürünmüşsün. Sen üslup kanseri Altaylı’dan daha kalitelisin ama YouTube’da getirisi yok. Demedi deme!..” dedi. 

Kaynak: DEMET SAROVA