İstanbul Bahçeşehir'de 2009 yılında Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu, 2014'te cezaevinde intihar etmişti. Ölen kişinin Cem Garipoğlu olup olmadığı yönündeki iddiaları üzerine Karabulut ailesi avukatları aracılığıyla fethi kabir işlemi yapılması istenmiş, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na talimat vermişti.

ŞÜPHELİ POŞET İNCELENDİ

Hem Karabulut hem de Garipoğlu ailesi tarafından "Mezar açılsın, kamuoyu vicdanı rahat etsin" talebiyle Cem Garipoğlu'nun açılan mezarında 30 santimetre büyüklüğünde düğümlenmiş şeffaf poşet bulunmuştu.

"İNSAN KANI DEĞİL"

Yapılan inceleme sonrasında hazırlanan rapora SABAH ulaştı. Raporda, naylon poşetin üzerinde vücut sıvısı örneğinin bulunmadığı, iç kısmından alınan kan örneğinin ise insan kanı olmadığı kaydedildi.

Karabulut ailesinin Avukatı Rezan Epözdemir, yaptığı yeni açıklamada "Son tahlilde mezar içindeki poşetle ilgili yapılan çalışmalarda sağlıklı bir sonuç elde edilememiştir. Adli Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü'nün bu poşette gerekli incelemeleri yapması için talebimizi ileteceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi