Toplamda 900 metrekare kapalı düğün salonu ve 850 metrekare açık düğün salonunun yer alacağı bu önemli proje, ilçeye modern ve geniş kapsamlı bir sosyal tesisi daha kazandırıyor. Açık otopark alanı, çocuk oyun alanı, oturma alanları, kamelyalar ve peyzaj düzenlemesi gibi unsurları içeren proje, sadece düğünler için değil, aynı zamanda çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. 


ÇATALCAMIZ SOSYAL TESİSLER İLÇESİ OLDU
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, temel atma töreninin ardından Gazete Yazıyor muhabirimiz Senay Güncavar’a yaptığı açıklamada, projenin ilçeye büyük bir değer katacağını vurgulayarak, "Çatalca’mız, adeta sosyal tesisler ilçesi oldu. Doğup büyüdüğüm topraklara Cumhuriyet tarihimizin en önemli hizmetlerini kazandırmanın gururu, huzuru ve mutluluğu anlatılmaz yaşanır. İlçemize hizmet yolculuğunda daha gidecek çok yolumuz var” dedi.


40 YILDIR YAPAMADIKLARINI BİZ 4 SENEDE BİTİRDİK
Başkan Üner, projelerini zamanında hayata geçirme kararlılığıyla, sözlerini tuttuklarını belirterek, "Hiçbir projemizi ertelemedik. Biz vatandaşlarımıza söz verdik, ne dediysek tamamını yaptık. Çatalca halkı hizmetin tadını aldı ve bu tadı bırakmayacak. Siz boş boş konuşanlara bakmayın. Onların 40 yıldır yapamadıklarını biz 4 senede bitirdik. Bizim yaptıklarımıza onların hayalleri yetmez. Biz laf kalabalığında kaybolanlardan değiliz, hizmet kalabalığında unutulmayanlardan olmanın sevdalısı olduk ve olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
SENAY GÜNCAVAR

Kaynak: SENAY GÜNCAVAR