Çanakça Stadı’nda oynanan maç ilk düdüğünden son dakikasına kadar nefesleri kesti. İki takım da maça savunma güvenliğini ön plana alarak başlayınca ortaya kıran kırana bir mücadele çıktı. Kemik seslerinin adeta havada uçuştuğu maçta hem Çanakça hem de Oklalı kora kor bir mücadele ortaya koyunca seyir zevki yüksek bir maç ortaya çıktı. Konuk Oklalıspor 37. Dakikada kazandığı penaltı atışında öne geçme fırsatını değerlendiremedi. İlk yarıda karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. 

Maçın ikinci yarısıyla birlikte tempo yine yüksek olunca ilerleyen dakikalarda iki takımda da yorgunluk belirtileri başladı. Rakibine göre taktik disipline daha bağlı oynayan Oklalıspor maçın son bölümlerinde girdiği fırsatları iyi değerlendirerek sonuca gitti. Oklalıspor’da oyuna sonradan dahil olan Yılmaz 82. Dakikada konuk takımı 1-0 öne geçiren isim oldu. Oklalıspor’a 3 puanı getiren diğer gol de oyuna sonradan dahil olan Barış’tan geldi. 90+3. Dakikada sahneye çıkan Barış maçın skorunu belirledi: 0-2. 

Kırmızı kartların havada uçuştuğu maçı Oklalıspor 8 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Kırmızı siyahlılarda 85. Dakikada Melih, 87. Dakikada Yılmaz ve 88. Dakikada Feyyaz gördükleri kırmızı kartlarla cezalı duruma düştü. Oklalıspor uzatmaları 8 kişi tamamlamak zorunda kaldı. 

Kaynak: İSKENDER KORDU