Çatalca Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Emirgan Korusu'na gerçekleştirilen gezi, ilçenin sakinlerini lale festivaliyle buluşturdu. Çatalcalılar, rengârenk lalelerin arasında huzurlu ve eğlenceli bir gün geçirme fırsatı buldu.

Yoğun katılımın gözlemlendiği organizasyonda, katılımcılar lalelerin güzelliği ve baharın coşkusunu doyasıya yaşadı. Parkta yürüyüş yapan Çatalcalılar, fotoğraf çekip anı ölümsüzleştirirken, belediye yetkililerinin sağladığı ikramlarla da keyifli anlar geçirdiler.

Katılımcılar Belediye’nin bu tür etkinliklerle ilçe halkına farklı deneyimler sunmasından ve sosyal yaşantıyı canlandırmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Bu gezi sayesinde, doğayla baş başa zaman geçirme ve stres atma fırsatı bulan vatandaşlar, etkinlik sonunda Çatalca Belediyesi Başkanı Erhan Güzel’e teşekkür ederek, benzer etkinliklerin devamını beklediklerini belirttiler.

TURLARIMIZ VE ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Madımak şehitleri Beylikdüzü'nde anıldı Madımak şehitleri Beylikdüzü'nde anıldı

Çatalcalılarla uzun süre sohbet eden Erhan Güzel, talep ve önerilerini de dinleyerek bilgilendirmelerde bulundu. Erhan Güzel, belediye olarak Çatalca'nın güzelliklerini hem ilçenin içinde hem de dışındaki yerlerde keşfetmenin önemine vurgu yaptı.

Kültürel ve doğal zenginlikleri halka tanıtmak için çaba gösterdiklerini belirten Güzel, " vatandaşlarımıza unutulmaz deneyimler sunmak için kültür turlarımıza ve etkinliklerimize devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin taleplerine her zaman kulak veriyoruz. Önümüzdeki dönemde de çeşitli etkinlikler ve turlar düzenleyerek ilçemizin sosyal yaşamına katkıda bulunmayı sürdüreceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.


 

Kaynak: SENAY GÜNCAVAR