Tesis tamamlandığında, halı sahalar, voleybol, basketbol sahaları ve tenis kortu ücretsiz olarak Çatalca halkının kullanımına sunulacak.

Temel atma töreni, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, siyasi parti ilçe başkanları, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, önceki dönem belediye başkanları, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

MAZARET DEĞİL MAHARET ÜRETECEĞİZ

Açılışta konuşan Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve büyük Çatalca ailemizin sesine kulak vererek, herkesin spor yapabileceği bu güzel tesisi ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mazeret değil, maharet üretmeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Güzel, çocuklarımız istedi, biz de yapıyoruz diyerek sporun herkes için ulaşılabilir olması gerektiğini vurguladı.

ADINI ÇATALCALILAR BELİRLEYECEK 

Dualarla sona eren temel atma töreninin ardından, açık spor tesisinin isminin belirlenmesi için Çatalca Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından anket çalışması yapılacağı duyuruldu.

Kaynak: YASEMİN COŞKUNÖZ