TV100'de yayınlanan "Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade" programında gazeteciler Şaban Sevinç ve Buket Aydın arasında yaşanan gerginlik, canlı yayında olaylı anlara sahne oldu. Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç'in sözlerine sert tepki göstererek canlı yayını terk etti.

Kredi kartı' göndermesine öfkelenen Buket Aydın stüdyoyu terk etti; Şaban  Sevinç özür diledi - Son Dakika Haberler

Tartışma, Sevinç'in "CHP delegesi kredi kartı ile saat almaya benzemez" ifadesiyle başladı. Bu sözlerin ardından Aydın, "Ben kredi kartıyla saat almadım. Twitter'da sürekli kredi kartı üzerinden, saat üzerinden gündem yapılmaya çalışılan benim. Seni kim böyle yönlendiriyor. Ben bu kadar rezil, seviyesiz bir kişiyle yayına devam etmem. Hadsizsin Şaban Sevinç," şeklinde tepki gösterdi ve programı terk etti.

Olayın ardından Buket Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yaşananların kabul edilemez olduğunu belirterek, "Seviyesiz tartışmalara asla izin vermem. Yayını terk etmem, karşımdaki kişinin hadsizliğine olan tepkimdir," ifadelerini kullandı. 

Sevinç'ten özür geldi

Olayın ardından Sevinç, programda "Buket Aydın sözlerim konusunda yanlış anlaşıldım. Özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Buket Aydın derin göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı

Buket Aydın'dan açıklama

Aydın, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Bu akşam yayının başından bu yana bu şahsın saldırılarına maruz kaldım. Onunla aynı fikirde olduğum anlar dahil olmak üzere bana sesini yükseltip küçümser bir tavırla konuştu. Sürekli bana 'sen' diye hitap etti. Defalarca 'Ben size diyorum' dememe rağmen bana 'sen' dedi. 'Anlattıklarımı anlayamıyorsunuz' diyerek gerizekâlı imasında bulundu. Hepsine sustum. Ama bir ulusal kanalda adeta Twitter trolü gibi defalarca öyle olmadığını, yalan olduğunu anlattığım birtakım saçmalıklar üzerinden beni susturmaya çalışmasına müsaade edemezdim" şeklinde açıklama yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ