Çin'de bir restoranda yemek yiyen kadın, "yemeğinin" kendisine saldırmasıyla neye uğradığını şaşırdı. İçerideki bütün masalar ona doğru döndü. Yaşananlar videoya çekilerek Çin'deki yemek ve kırsal yaşamı belgeleyen bir TikTok hesabına gönderildi.

Milyonlarca kez izlenen videoda, kadının hayvanı bir grup yengeç bacağıyla birlikte kaynayan et suyuna atmaya çalıştığı görülüyor. Karides onun elinden kurtulduktan sonra tekrar yakalamaya çalıştı.

PARMAĞINI DELDİ!

İkinci denemesinde, karides bileğini yakaladı. Sonra çekmeye çalıştığında sol parmağını delmeyi başardı. Kadın acı içinde bağırırken, restoran çalışanı gibi görünen ikinci bir kişi yardımına geldi. Ancak karides gerçekten kilitlenmişti ve onu bırakması yaklaşık 50 acı dolu saniye boyunca sürdü.

SEMPATİ UYANDIRMADI

Bu arada kadın çığlık atıp ağladı. Acı dolu çilesi ise yorumlarda pek sempati uyandırmadı. Birçok kişi, hayvanın canlı canlı kaynar suya atılmasının kabul edilemez olduğunu belirtti. Karides lehine çok sayıda yorum vardı. İnsanlar, kadına acımadı.

TAM BİR AVCI

Söz konusu hayvan, Mantis karidesiydi. Etçildirler. Avlarına saldırmak ve onları öldürmek için güçlü uzantılara sahiptirler. Dikkatli şekilde tutulmadıklarında, acı verici yaralar açtıkları için "başparmak ayırıcılar" olarak da bilinirler. Olaydaki kadın, bunu zor yoldan öğrendi. 
 

Kaynak: HABER MERKEZİ