Halil İbrahim Toy yönetiminde sezona haftada 4 antrenman yaparak hazırlanan Fatih temsilcisinde oyuncuların da son derece istekli ve arzulu çalıştıkları, teknik direktör Toy’un da oyuncuların performansından son derece memnun olduğu bildirildi. 
TURGAY TOPEL DE TEKNİK KADROYA DAHİL OLDU
Öte yandan teknik kadroya da bir takviye geldi. Teknik direktör Halil İbrahim Toy’un ekibine yardımcı antrenör olarak Turgay Topal dahil oldu. Genç teknik adam da Toy’un ekibinde resmen işbaşı yaptı. Tokel’in ekibe katılmasıyla birlikte takıma olumlu bir sinerji kattığı, Toy’un bu takviye ile birlikte keyfinin de yerine geldiği ifade edildi. 


ANTRENMAN SAYISI 4’E ÇIKTI
Sezon hazırlıklarına haftada üç antrenman yaparak başlayan Cankurtaran’da tempo iyice yükseldi. Teknik heyetin antrenman sayısını 4’e yükselterek takımın form grafiğini yükseltmek istediği öğrenildi. Teknik heyetin yeni ezonda topa hükmeden, rakibe sınırlı alanda topla oynamalarına izin veren bir oyun felsefesini yoğun çalışmalarla oyunculara aşılamaya çalıştığı belirtildi. 
“ÇOK KEYİFLİ MAÇ İZLEYECEKLER”
Cankurtaranspor Teknik Direktörü Halil İbrahim Toy yaptığı açıklamada “Cankurtaranspor taraftarları bu sene çok keyifli maçlar izleyecekler. Bu kadroyu biraraya getiren kulüp başkanımız Mustafa Mavuş ve yönetim kuruluna, ayrıca sportif direktörümüz Tolga Burak Gider’e teşekkür ederim.” Dedi.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ