Amatör 1. Küme 1.Grup'ta oynanan maçta Çanakçaspor kendi sahasında ve seyircisi önünde çıktığı maçta Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları’nı büyük bir çekişmeye sahne olan 90 dakika sonunda 2-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başlayan taraf oldu. 

Çanakça Stadı’nda oynanan etkili başlayan ev sahibi ekip 18. dakikada Kadir Erdoğan’ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan mücadele tam bir taktik savaşına sahne oldu. Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları ortasahada organize olmakta ve üçüncü bölgede çoğalmakta zorlanırken Çanakçaspor rakibine göre daha çok topun arkasına geçerek topsuz oyunda daha etkili oldu.

CANAKCA2

Soyunma odasına 1-0 önde giden ev sahibi kip ikinci yarıya da etkili başladı. Çatalca temsilcisi 64. dakikada Taha Burak Uslu ile bir gol daha bularak skoru 2-0 yaptı.

CANAKCA3

Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları iki farklı yenik duruma düştükten sonra bütün riskleri alarak rakibinin üstüne gitti. 89. dakikada Abdulmohumen Fıasel Almansouri ile farkı bire indiren konuk ekip umutlandı: 2-1.

Kalan sürede başka gol olmayınca Çanakçaspor sonucu merakla beklenen maçta sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları da yenilmesine rağmen son düdüğe kadar oyunun içinde kalarak oyun disiplinine sadık kaldı.

Kaynak: İSKENDER KORDU