Çanakça Stadı’nda oynanan final maçında Gökçeali Kral Kardeşler Lokumculuk’u 4-0 mağlup eden Çatalca Çiftlik 23.’sü düzenlenen kupaya pençe attı. Gökçeali Kral Kardeşler de farklı yenilmesine rağmen oynadığı futbolla büyük beğeni topladı. 
Başından sonuna kadar büyük bir çekişmeye sahne olan maçın ardından düzenlenen kupa töreni de oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Şampiyon Çatalca Çiftlik kupasını Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’in elinden alırken Çanakçaspor kulübü de finaldeki muhteşem organizasyonuyla tam not aldı. 

YILDIZ’DAN ÖRNEK EV SAHİPLİĞİ

Çanakçaspor Kulüp Başkanı Mesut Yıldız dev final için muhteşem bir organizasyona imza attı. Maç öncesi takımlar Şampiyonlar Ligi müziğiyle sahaya çıkarken takımların sahaya ilk adım attıkları andan itibaren müthiş bir görsel şova imza atıldı. 

PROTOKOL RENKLİ İSİMLERİ AĞIRLADI

Dev final maçı için Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tutun, Çatalca Belediyespor Kulüp Başkanı ve Meclis Üyesi Meriç Güleç, Çatalca Belediyesi Meclis Üyesi Kubilay Tuncel, Çatalcaspor Kulüp Başkanı ve Çatalca Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Hasan Gökçe, Çatalca Güreş Ağası Özbay Ata, Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Kadir Yıldırım, Gökçeali Mahalle Muhtarı Ali Osman Özden, Kestanelik Mahalle Muhtarı Olcay Güvenci’nin yanısıra çok sayıda kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de final maçında protokoldeki yerlerini alan isimler oldu. 

KULÜP BAŞKANLARINDAN YOĞUN İLGİ

Dev organizasyonuna bölgedeki spor kulüplerinin başkanlarının da yoğun ilgisi oldu. Oklalıspor Kulüp Başkanı Emrah Pirim ve yönetim kurulu, Kabakçaspor Kulüp Başkanı Kazım Gökmen, Çatalca Yenidoğanspor Kulüp Başkanı Ali Açıkgöz ve Muratbeyspor 2.Başkanı Okan Oğur da dev finali izleyen isimler arasında yer aldı. 

Whatsapp Image 2024 09 16 At 12.34.17

TUTUN: HERKESİN AYAKLARINA SAĞLIK

Kupa töreninin ardından bir konuşma yapan Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tutun sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu, Çanakça’da da herşeyden önce dostluk ve kardeşliğin kazandığını söyledi. Tutun “Spor dostluk ve kardeşliktir. Bu turnuvaya katılarak boy gösteren tüm takımlara teşekkür ediyorum. Şampiyon takımı da kutluyorum. Herkesin ayaklarına sağlık.” Dedi. 

ERMİŞ: EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Turnuvanın ardından ikinci konuşma da Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’ten geldi. Ermiş “Güzel bir turnuva finali izledik. İki takım da güzel mücadele etti. Centilmence geçti herşeyden önemlisi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Diye konuştu. 

Muhabir: İskender Kordu