Kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman, İtalya'da kurmuş olduğu derneği Can Yaman for Children ile yeni bir dayanışma projesi başlatmış ve “Break the Wall Tour” isimli proje kapsamında geçen yıl geçen yıl 10 Mart'ta İtalya turuna başlamıştı. Daha sonrasında ise tur ülke dışına taştı. 

Elde edilen gelirle çocuklar için yardımlar yapan derneğin yeni organizasyonları devam ediyor. Sık sık hayran buluşmalarına katılan oyuncu bir kez daha İspanyol hayranlarıyla bir araya gelecek.  Madrid'de yapılacak 'Meet and Greet' etkinliği 21 Eylül'de yapılacak. Madrid'deki Novotel Madrid Center'da İspanya saatiyle akşam 8'de başlayacak geceye katılmak için bilet almak zorunlu.

Can Yaman

O TEKLİFİ REDDETTİ!

Meet and Greet gecesinin biletleri yönetim ücretiyle birlikte 472,76 euro'dan satılıyor. Ancak gecenin geliri Can Yaman'ın hasta çocuklara destek olduğu derneğine bağışlanacak.

Şu sıralar “Malezya Kaplanı” olarak izleyici karşısına çıkacağı "Sandokan" dizisinin çekimlerine devam eden oyuncu geçen aylarda kendisine gelen bir teklifi reddetmesiyle gündem olmuştu. Öyle ki Dubaili bir aile, hayranı oldukları Can Yaman’la tanışıp yemek yemek için 1 milyon euro'yu gözden çıkardı. Ancak oyunculukta daha iyi yerlere gelmek için onurlu bir duruş sergileyen ünlü isim aileyi üzecek bir cevap vererek teklifi kabul etmedi. 

Can Yaman Sandokan Icin Hazirliklara Basliyor H41560 1D5Fb

GERÇEK ORTAYA ÇIKMIŞTI

Geçen haftalarda Yaman'ın bir İtalyan takipçisine “Benim gibi uluslararası bir aktör diğerleri gibi düşük maaşlı diziler yapmaz” diye cevap verdiği haberleri yapılmıştı. Gerçekte ise Can Yaman’ın kendisine “Yeni dizin ‘Sandokan’da meşhur olursan, seni ‘Yıldızlarla Dans’a çağırırlar.” yorumuna “Bunun yükselme olacağını sanmam. Zaten davet ediyorlar. Hayranlarım bilmeli ki, benim gibi uluslararası aktörler ödeme almadan TV programı yapmaz.” diye cevap verdiği ortaya çıkmıştı.

Kaynak: DEMET SAROVA