Kariyerine İtalya'da devam eden ve başarılarıyla göz dolduran Can Yaman geçen günlerde başrolünü oynadığı El Turco dizisinin Mipcom fuarı kapsamında Cannes'da düzenlenen basın toplantısına katılmıştı. 

Sektörün önemli isimlerinin bir araya geldiği partiye de katılan Yaman ile aynı partide bulunan oyuncu Aslı Turanlı'nın gerildiği iddia edildi. 

Ekran Resmi 2024 10 26 08.08.47

İDDİAYA KİMSE İNANMADI

Sabah'ın haberine göre, gecenin ilerleyen saatlerinde Turanlı, elindeki bardağı Yaman'a doğru fırlattı ve bir anda ortalık karıştı. Kimleri Yaman'ın, ünlü oyuncuya yakınlaşmak istemesi üzerine gerçekleştiğini söylese de Turanlı'nın koluna birinin çarptığı bu nedenle elindeki bardağın Yaman'a doğru yanlışlıkla fırladığı ortaya çıktı. 

Canyaman-3

YAKINDA BAŞLIYOR

Öte yandan Can Yaman'ın başrolde yer aldığı, Ay Yapım imzalı El Turco dizisi çok yakında GAİN'de olacak.  Kadrosunda Will Kemp, David Nykl, Kieran O’Reilly, Veronica Ferres ve Maddalena Aragão da yer alıyor. Kerem Deren ve Çişil Hazal Tenim'in kaleme aldığı El Turco'nun yönetmenliğini Uluç Bayraktar üstlendi. İngilizce çekilen ve ilk tanıtımı da yayınlanan dizinin prodüksiyon tasarımını Domenico Sica yaparken kostümlerini Carlo Poggioli hazırladı.

KİTAPTAN UYARLANDI

Orhan Yeniaras'ın El Turco - II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri romanından esinlenen El Turco, 1683'teki İkinci Viyana Kuşatması'nda yaralandıktan sonra yerleştiği Kuzey İtalya'daki Moana köylüleri tarafından bakılan ve daha sonra derebeylerine ve onların ağır vergilerine karşı başarılı bir köylü ayaklanması örgütleyen Osmanlı askeri Balaban Ağa'nın hikâyesini anlatıyor.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY