İtalya'nın önde gelen yapım şirketlerinden Medici Masters Of Florence, Back To The Island gibi dizilere imza atmış Lux Vide'ın yeni dizi projesi "Sandokan" için 2021 yılından beri bekleyen Can Yaman nihayet 22 Nisan'da sete çıkmıştı. 

Ekran Resmi 2024 07 15 20.19.47

DANS DERSLERİ ALMIŞTI

“Malezya Kaplanı” olarak izleyici karşısına çıkacak oyuncu rolü için birçok ders almış hazırlık aşamasında oldukça yoğun bir süreç geçirmişti. Dövüş derslerinin yanı sıra dans dersi de alan oyuncu o anları sosyal medya hesabından paylaşmış ve "Konu çekim olduğunda bölümleri ısıtmak için biraz pratik yaparak ısınıyoruz." notunu düşmüştü. 

G Sg Oqrm Wg A A2 O Aw

DUDAK DUDAĞA YAKALANDI

Biraz fazla ısınmış olacaklar ki Yaman ve dans hocası arasında yeni bir aşk doğdu. Oyuncu, dans hocası Mariagiulia Venanzi ile dudak dudağa görüntülendi.

0X0 Can Yaman Ve Diletta Leotta Bodrumda Aska Geldi Aileye Giren Diletta Leotta Sevgilisi Can Yamani Opucuklere Bogdu 1624690861302

EN SON AŞKI OYDU

Kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman en son İtalyan sunucu Diletta Leotta ile aşk yaşamıştı. Evlenmeli beklenen çift ani bir şekilde ayrılık kararı alarak sevenlerini üzmüştü. İlişkilerinin reklam aşkı olduğu yönünde iddiaları her defasında yalanlayan çift, tatil için Türkiye'ye gelmiş, Yaman'ın ailesiyle bir araya gelmişti. 

Ekran Resmi 2024 06 23 10.37.30

ÇOCUĞUNUN BABASIYLA EVLENDİ

Ayrılığın ardından İtalyan sunucu, önceki yıllarda Beşiktaş forması giyen Alman kaleci Loris Karius ile yeni bir aşka yelken açmış ve bir bebek sahibi olmuştu. Leotta geçen ay ise "Karius hayatımın erkeği." dediği çocuğunun babasıyla evlendi.

Kaynak: DEMET SAROVA