WNBA ekibi Indiana Fever'ın guardı Caitlin Clark (22), takımının Seattle'a 89-77 mağlup olmasının ardından düzenlenen basın toplantısının ilk 3.5 dakikasında sadece kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Hiç kimse, takım arkadaşı Aliyah Boston'un da Clark'ın sağında, önünde bir mikrofonla oturduğunu fark etmemiş gibiydi.

21. doğum gününde katledildi 21. doğum gününde katledildi

7. sorunun da kendisine geldiğini anlayan yıldız basketbolcu, muhabirin sözünü kesti ve "Aliyah'a bir soru sorun" dedi. Takım arkadaşı ise kibarca, "Hayır böyle iyiyim" şeklinde konuştu.

MASAYA BAKMAYA BAŞLADI

Ancak Clark kolunu salladı ve yine Boston'u işaret etti. Tekrar, "Aliyah'a bir soru sor" dedikten sonra başını öne eğerek masaya bakmaya başladı. Muhabirler, toplantının son üç sorusunu Boston'a yöneltti. Aliyah Boston, daha önce görmezden gelindiği için kin beslemiyor gibi görünüyordu ve düşünceli cevaplar verdi.

Bu sezon Clark'a, WNBA'deki diğer oyunculara kıyasla gösterilen ilgi miktarı hakkında çok şey söylendi. Caitlin, yaptığı hamleyle bu konudan kişisel olarak da rahatsız olduğunu gösterdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ